Over mij

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Sylvia, 45 jaar, christen, vrouw en moeder van 2 tieners.
In mijn dagelijks werk, naast het moederschap heb ik een duo baan als medisch secretaresse en vrouwencoach/counselor.

Door mijn 20 jaar ervaring in de medische wereld, heb ik een veelzijdige mensenkennis opgebouwd en kan ik dit door middel van mijn coaching en counseling overbrengen aan jou.

Ook mocht ik bij mij, in een christelijke kerk in Alkmaar, de taak als leidster van onze vrouwengroep op mij nemen.
Wij organiseerden activiteiten voor alle vrouwen vanaf 18+. Van o.a. creatieve middagen, wandelingen, fijne Bijbelstudie avonden, sing-in avonden, tot picknicken en zo kan ik wel doorgaan! Het was opbouwend om te zien dat er door deze diverse activiteiten vrouwen elkaar ontmoetten en ook nieuwe vriendschappen ontstonden.

Door een aantal redenen waren we genoodzaakt om te stoppen met deze vrouwengroep, maar we bouwen elkaar nog steeds op en samen met God gaan we door elk seizoen van ons leven!

Naast mijn moederschap en mijn baan als medisch secretaresse merkte ik een paar jaar geleden dat ik iets anders erbij wilde doen.
Dit ook omdat in onze gemeente diverse vrouwen op ons pad kwamen met problemen en wilde ik mij hier toch mij verder in ontwikkelen. Daarom heb ik de opleiding Counseling en Coaching gedaan.
En als aandachtspunt een opleiding voor hoog sensitieve personen gevolgd.

Ik heb mezelf hiervoor al jarenlang in HSP verdiept en ingelezen omdat mijn dochter ook hoogsensitief is en ik vanuit een christelijk oogpunt hier geen gepaste hulp bij kon vinden. En nu wil ik graag andere vrouwen (misschien ben jij het wel) hierin ondersteunen en handvatten uitreiken, want het is in deze tijd niet makkelijk om een hoogsensitief persoon te zijn.

En het is zo’n mooie eigenschap als je een hoogsensitief persoon bent!
Samen kunnen we er een weg in vinden!

Naast dit alles heb ik ook een blog: Become You. Een christelijke lifestyleblog die gaan over je soul, mind & wellness. Neem een kijkje! :www.becomeyou.nl