Update 2

Zomer voorbij en de herfst gaat bijna alweer beginnen!
En ik ben nog steeds bezig met het opbouwen van mijn uren in mijn reguliere baan. Zo merk ik wel dat het nog steeds niet gaat zoals ik het gewild zou hebben. Maar acceptatie is daarbij heel belangrijk! De ene dag gaat het beter dan de andere en daar moet ik rekening mee houden voorlopig.

Houdt nog steeds in dat ik totdat ik 100% beter ben, nog niet aan het werk kan als coach.
Wat ik wel ga doen is bloggen. Ik blogde vroeger heel veel met mijn website: InspriredDutchMom en dat is iets wat ik weer wil voortzetten op deze website.

Houdt dus in dat ik mijn website opnieuw ga opzetten, nu meer gericht op het bloggen over diverse onderwerpen zoals HSP, natuur, wat zegt de Bijbel over bepaalde onderwerpen, over het moeder zijn, rust in je leven en dit alles combineren met je werk en gezin.

Ook op social media ga ik mijn feed veranderen en hoop dat je mij hier en daar zal ontmoeten!

Deel met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *