Lenteweer = genieten

Zou het aanblijven? Dit heerlijke lenteweer? Van mij mag het zeker en dan straks de zomer tot oktober of zo.

Wat merk ik dat ik door dit heerlijke weer me ook weer actiever voel. Heb jij dat ook? Ik ben altijd graag buiten en dat dan graag elke dag en dan graag met droog weer en als de zon erbij is, is dat een gelukje. Zeker hier in Nederland.
Ik vind alle seizoenen mooi en ben ook blij dat we dat hebben in ons landje. Elke dag, het hele jaar door mooi weer lijkt me ook weer niets.  Wat kunnen we als mens toch soms zeuren en is er altijd wel wat met iets.

Het is weer maandag en voor degene die gaan werken, maak er wat moois van en doe het met 100% aandacht, dan ben je veel productiever en merk je ook dat je echt aanwezig bent.  Probeer het maar eens.

Vandaag ben ik zelf vrij, mijn dochter is naar school en zoonlief (van 19) ligt nog heerlijk in zijn bed en heb ik mijn planning al klaar, al schiet het er qua tijd vandaag al een beetje in en had ik al eigenlijk bij de Action moeten zijn, maar ja, die loopt niet weg en moet toch nog mijn wasje draaien en opruimen.

Vandaag gelezen in het dagboekje van Joyce Meyer dat je niet passief moet denken maar actief. Want juist in je passieve momenten in je gedachten valt de boze je aan en je moet actief blijven en die strijd elke dag aangaan en dat kan al om de dag te beginnen met Bijbel lezen en je stille tijd. Ook al heb je soms geen zin, doe het wel, spoor jezelf aan!  Je zal merken en voelen dat je je dan weer gesterkt voelt!

Blijf in die autoriteit en overwinning staan vandaag (en elke dag)!

 

Deel met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *